בתיאום מראש
עידן דדון הינו יזם שהתאהב ביין והחליט לנטוע את “כרם ויקטוריה” בשנת 2006. ארבע שנים לאחר מכן נקראו המשפחה והחברים לתת יד בבציר ראשון, ולאחר מחקר רב ביקב-המעבדה הביתי- יוצר יין ייחודי המשלב גבישי קווארץ.
גבישי קווארץ אובחנו במשך שנים רבות כ”סוללה של הטבע” לאור המטען החשמלי הנמצא בהן, כאשר לגבישים שונים סגולות והשפעות שונות על גוף האדם. ביקב המציאו הליך חדשני הרשום תחת פטנט, בו מעתיקים את התדר המולקולרי של גבישי הקווארץ (תדר הקיים בכל דבר בטבע) אל היין, ובכך מעבירים את סגולות אבן החן ליין וכתוצאה מכך- לשותים אותו.
בכרם נטועים כ–4 דונם של ענבי שיראז, מלבק, מרלו ואיזבלה המפיקים כ–2,500 בקבוקים בשנה. היינות מיושנים לתקופה של בין 12 ל-18 חודשים בחביות עץ אלון, ומיד לאחר היישון מתחיל הקסם שמייחד את היין– תהליך שבו מינרלים בצורת גבישים מתווספים אל היין, אשר הופך אותו לרך, ארומטי ומהנה לגוף ולנשמה כאחד.
טיול בעיר באר שבע על אתריה ההיסטוריים השונים, בשילוב היצע התרבות העשיר והמגוון הקולינרי שיש לה להציע.
עיצוב אתר: סטודיו דויד רוס