השף רודד

הסיפור שלנו:

השף רודד עוסק בבישול מגיל מאוד צעיר, הוא מאמין בחומרי גלם איכותיים וטריים ומלמד על סודות הטעמים בסדנאות קולינריה סביב שולחנות אבירים.

לפני כעשר שנים החליט השף רודד לייצר יין איכותי לליווי הארוחות שלו, אשר ניתן ללגום באווירה פסטורלית באחד ממגוון פינות החמד הפזורות במתחם. 

לשף רודד מגוון רחב של סדנאות: אסאדו בפרנה, תאוות בשרים, רק בשר, בישול דגים, אוכל של סבתא, סדנה איטלקית וכמובן סדנאות בהתאמה אישית.

הסדנאות מתנהלות כמו ארוחת שף – ואתם שותפים פעילים לאורך כל הסדנה, וכמובן גם נהנים.

היין שלנו:

לפני כעשר שנים נטע השף רודד את הכרם, כיום עם כ9 דונם של ענבי קברנה סובניון ושיראז, מהם מייצרים יין ללא סולפיט וללא גופרית.

בתחילת הדרך ייצר יין לשימוש עצמי, ולאחר שהגיע לטעמים המדויקים שלו הגדיל את הייצור לכ– 5,000 בקבוקים שניתן להנות מהם רק במקום.

מה עוד אפשר לעשות:

במושב שרשרת מתחם סדנאות בישול של השף רודד, המתמחה בצליית בשרים בפרנה. כמו כן, יש באזור סדנאות לנפחות בזכוכית ובתי בד וצימרים.

יקבים נוספים בסביבה

יקב גלאי
משק 66, מושב ניר עקיבא
כשר: לא
פתוח בשבת
כיבוד קל
הנקודה ה – 12
הזית 58, שדה צבי
כשר: לא
פתוח בשבת
כיבוד קל או ארוחה מלאה בתיאום מראש
יקב עין השלושה גבעה 112
קיבוץ עין השלושה
כשר: לא
פתוח בשבת
כיבוד קל או ארוחה מלאה בתיאום מראש

מפת יקבי וכרמי הנגב להורדה

מסלולי טיול ויין מומלצים בנגב

חורבת עוזה ונחל קינה, קרדיט ליאור גולגר

פעמיים כי טוב בערד

קרדיט Gibbston Valley Bike Center

רכיבה בין כרמים במישור הרוחות

מצפור קדש ברנע, קרדיט מנחם פוקסמן

יין על הגבול

לכל המסלולים