בתיאום מראש
השף רודד עוסק בבישול מגיל מאוד צעיר, הוא מאמין בחומרי גלם איכותיים וטריים ומלמד על סודות הטעמים בסדנאות קולינריה סביב שולחנות אבירים.
לפני כעשר שנים החליט השף רודד לייצר יין איכותי לליווי הארוחות שלו, אשר ניתן ללגום באווירה פסטורלית באחד ממגוון פינות החמד הפזורות במתחם.
לשף רודד מגוון רחב של סדנאות: אסאדו בפרנה, תאוות בשרים, רק בשר, בישול דגים, אוכל של סבתא, סדנה איטלקית וכמובן סדנאות בהתאמה אישית.
הסדנאות מתנהלות כמו ארוחת שף – ואתם שותפים פעילים לאורך כל הסדנה, וכמובן גם נהנים.
לפני כעשר שנים נטע השף רודד את הכרם, כיום עם כ–9 דונם של ענבי קברנה סובניון ושיראז, מהם מייצרים יין ללא סולפיט וללא גופרית.
בתחילת הדרך ייצר יין לשימוש עצמי, ולאחר שהגיע לטעמים המדויקים שלו הגדיל את הייצור לכ– 5,000 בקבוקים שניתן להנות מהם רק במקום.
במושב שרשרת מתחם סדנאות בישול של השף רודד, המתמחה בצליית בשרים בפרנה. כמו כן, יש באזור סדנאות לנפחות בזכוכית ובתי בד וצימרים.
עיצוב אתר: סטודיו דויד רוס